Lunch 29zł

+

1zł opakowanie jednorazowe

(zupa + drugie danie)

Oferta dostępna od poniedziałku do piątku

od 12:00 do 16:00

Tylko w dostawie  lub na wynos !!!

Minimalna wartość zamówienia 60zł

W Dostawie przyjmujemy płatność kartą, gotówką oraz Blik 

   Dostawa płatna 8 zł

 

W ramach lunchu istnieje możliwość bezpłatnej wymiany zupy oraz dania głównego wyłącznie na :

– Pomidorową z ryżem lub makaronem.

-Naleśniki z serem lub jabłkiem z sosem waniliowym

Każda inna wymiana dodatków płatna 7zl

 

LUNCH

07.07.25 – 11.07.25.r

CZWARTEK

-Zacierkowa

-Pieczone udziki drobiowe w sosie węgierskim  z ziemniakami

oraz surówką z marynowanych ogórków.

PIĄTEK

-Gulaszowa

-Makaron penne all’ matriciana.

LUNCH

14.07.25 – 18.07.25.r

PONIEDZIAŁEK

-Rosół

-Chilli con carne podane z ryżem

WTOREK

-Pomidorowa z ryżem

-Makaron z kurczakiem i szpinakiem w sosie śmietanowym

ŚRODA.

– Ogórkowa ze świeżych ogórków

-Klopsiki wieprzowe w sosie pieczarkowym,

kasza jęczmienna ,buraczki

CZWARTEK

-Krupnik

-Kęski z kurczaka w płatkach kukurydzianych, ziemniaki, marchewka z groszkiem.

PIĄTEK

-Krem z czerwonej soczewicy z grzankami

-Leczo z kiełbasą i ryżem 

 

LUNCH

21.07.25 – 25.07.25.r

PONIEDZIAŁEK

-Kapuśniak na żebrach

-Gyros drobiowy z sosem tzatziki,ryż,niała kapusta.

WTOREK

-Koperkowa

-Szaszłyk wieprzowy z warzywami,ziemniakami

oraz małosolnym ogórkiem.

ŚRODA

-Zacierkowa

-Kurczak duszony z pieczarkami w sosie śmietanowym,

kasza gryczana,mizeria.

CZWARTEK

-Buraczkowa z ziemniakami.

-Karkówka z grilla z ziemniakami i surówką z białej kapusty.

PIĄTEK

-Pieczarkowa z makaronem

-Przecieraki z prażoną cebulą i pieczarkami

podane z bukietem surówek.

LUNCH

28.07.25 – 01.08.25.r

PONIEDZIAŁEK

-Pomidorowa z makaronem

-Kurczak po chińsku z ryżem oraz białą kapustą.

WTOREK

-Barszcz biały z ziemniakami i kiełbasą

-Pieczeń rzymska w sosie chrzanowym

z ziemniakami oraz buraczkami.

ŚRODA.

– Szczawiowa z ziemniakami i 1/2 jajka

-Kotlet pożarski z ziemniakami oraz surówką z tartej marchewki.

CZWARTEK

-Jarzynowa

-Bitki wieprzowe w sosie cebulowym,kasza pęczak,

sałatka z buraczków.

PIĄTEK

-Botwinka na ciepło z 1/2 jajka

-Makaron z brokułami w sosie śmietanowo -serowym.