Zamów online

Oferta cateringowa

Gospoda ,,Do Syta'' oferuje usługi cateringowe.
Proponujemy nieszablonowe i eleganckie pomysły na oprawę imprez reprezentacyjnych.Nasze doświadczenie oraz zaplecze techniczne umożliwia sprawną i profesjonalną i profesjonalną obsługę niemal każdego przyjęcia.Mieliśmy przyjemność organizować bankiety firmowe dla m.in.,,IBM'' , ,,Frito Lay'', ,,Siemens'', ,,Agros Fortuna'', ,,Filmar'', ,,Nokia'', "BMW'', ,,Fofd'', oraz cykl spotkań wieczornych w Muzeum Narodowym w Warszawie podczas wystawy ,,Picasso.Przemiany'' Dziękujemy za zainteresownie usługami naszej firmy. wszystkie informacje na temat naszej oferty cateringowej otrzymają państwo telefonicznie pod numerami: 22 812 65 69
oraz 502 100 057


Z poważaniem

Jarosław Bujnowski

Menu cateringowe

Sałaty (cena za 1 kg)

- Sałatka grecka z sosem winegret 65 zł

- Sałatka z marynowanymi burakami, serem kozim pestkami słonecznika i dipem balsamicznym 75 zł

- Sałatka z rukolą ,gruszka ,serem pleśniowym i orzechami 75 zł

- Krucha sałata z cielęciną, jajami przepiórczymi i owocami południowymi 80 zł

- Sałatka z grillowaną piersią kurczaka, serem pleśniowym, granatem i dipem balsamicznym 80 zł

- Sałatka z grillowaną wieprzowina, bakłażanem, opiekanymi ziemniakami oraz jogurtem 70 zł

- Sałatka z wędzonym łososiem, jajkami, ogórkiem ,świeżymi liśćmi szpinaku oraz dipem jogurtowo-kaparowym 70zł

- Sałatka z grillowaną piersią kurczaka ,cukinią, pomidorami oraz dipem czosnkowym 70zł

- Sałatka z jarmużem ,kurczakiem ,suszonymi pomidorami ,prażonymi pestkami, serem blue oraz balsamico 70zł

Ryby (cena za porcję 100 gr)

- Karp po żydowsku w galarecie 17 zł

- Filet z sandacza w galarecie 16 zł

- Karp w galarecie 15 zł

- Łosoś w galarecie 17 zł

- Ryba faszerowana 15 zł

- Śledź w oleju / śmietanie 12 zł

Ryby faszerowane w całości (cena za kg)

- Szczupak 140zł

Przystawki mięsne (cena za porcję 100gr)

- Schab po warszawsku 15 zł

- Indyk w maladze 14 zł

- Befsztyk tatarski z polędwicy 24 zł

- Nóżki w galarecie wieprzowe 14 zł

- Roladki z szynki konserwowej z nadzieniem 14 zł

- Cielęcina w galarecie 15 zł

- Ozorek wołowy w galarecie 14 zł

- Mini tortilla z łososiem lub szpinakiem 7 zł

- Ślimaczki z ciasta francuskiego 7 zł

- Talerz przystawkowy (kompozycja 3 zakąsek) 32 zł

- Jaja faszerowane (połówka) 4 zł

- Pierś faszerowana szpinakiem pod galaretą 14 zł

- Avocado faszerwowane kurczakiem i warzywami 14 zł

Deski

- Deska swojskich mięs pieczonych (cielęcina, boczek, schab ze śliwką, karkówka) 140 zł

- Deska serów wysokogatunkowych 150 zł

Przekąski koktajlowe gorące (cena za 1 szt.)

- Strogonoff (250ml) 20 zł

- Śliwka w bekonie 4,5 zł

- Tiftele/ kulki mięsne z dodatkiem ziół 4,5 zł

- Kanapki dekoracyjne 5 zł

Dania główne (cena za porcję)

- Pieczone polędwiczki wieprzowe podane z sosem podgrzybkowym ,kopytkami oraz surówką z białej kapusty 48zł

- Zraz wołowy w sosie grzybowym, kluski śląskie, buraczki 48zł

- Bitka wołowa w sosie własnym z kaszą gryczana oraz buraczkami na ciepło 48zł

- ½ pieczonej kaczki z jabłkami podanej z żurawina, opiekanymi ziemniakami oraz buraczkami 50zł

- Zraz cielęcy w sosie kurkowym, kluski kładzione ,marchewka z groszkiem 48zł

- Szynka pieczona w sosie myśliwskim, ziemniaki ,bukiet surówek 48zł

- Pierś z indyka w sosie żurawinowym ,ryż ,tarta marchewka 46zł

- Rolada z kurczaka faszerowana szpinakiem i suszonymi pomidorami podana z sosem serowym,kaszą kus-kus oraz surówką z czerwonej kapusty 48zł

- Schab pieczony w sosie cebulowym,opiekane ziemniaki, sałatka z kiszonego ogórka 46zł

- Kotlet „ po Żywiecku” schabowy z serem i pieczarkami, ziemniaki, kapusta zasmażana 48zł

W sprawie organizacji imprez okolicznościowych lub cateringu, prosimy o kontakt pod numerem

502 100 057

Galeria