Menu
Przystawki mięsne ( cena za porcję ):
- Schab faszerowany w galarecie 15zł
- Indyk w maladze 15zł
- Cielęcina faszerowana w galarecie 15zł
- Roladki z szynki z musem jajecznym 13zł
Przystawki rybne ( cena za porcję ):
- Karp po żydowsku w galarecie 18zł
- Filet z karpia w galarecie 16zł
- Łosoś filet w galarecie 19zł
- Sandacz filet w galarecie 19zł
- Ryba faszerowana w galarecie 15zł
- Śledź w oliwie/ śmietanie /po mazursku 13zł
- Ryba po grecku 14zł
-Roladki z wędzonego łososia ze szparagiem 18zł
Sałatki ( cena za 1kg ):
-Sałatka śledziowa 60zł
-Sałatka krabowa 70zł
Przystawki gorące:
- Pierogi z kapustą i grzybami 7 szt. 24zł
- Uszka z kapustą i grzybami 6 szt. 10zł
- Kapusta z grzybami 1kg 60zł
Ryby faszerowane w całości ( cena z 1 kg )
-Szczupak 160zł
Dania na wagę ( cena z 1 kg )
- Szynka pieczona w całości 60zł
- Kaczka faszerowana w całości 80zł
- Schab pieczony ze śliwką 60zł
- Swojski pieczony boczek 60zł
- Pasztet domowy 60zł
- Zraz cielęcy w sosie grzybowym ( porcja ) 27zł
- Szynka pieczona w sosie myśliwskim (porcja ) 22zł
Zupy ( cena za 1 l )
- Barszcz czerwony czysty 22zł
- Grzybowa z łazankami 35zł